.

Grattis Du har vunnit!

Vi är glada att meddela att du har vunnit en ansiktsbehandling med PRX T-33 inkl. ansiktsmask och 6 dagaras eftervårdsprodukter!
Att du har blivit utvald som vinnare av vår tävling för en ansiktsbehandling med PRX T-33 är en stor ära för oss på Derma Aesthetics Clinic. Vi vill förmedla vår hjärtliga gratulation och tacka dig för att du har varit en återkommande kund hos oss. Ditt stöd är ovärderligt för oss, och vi är glada över att få möjlighet att erbjuda dig denna exklusiva upplevelse.
Vår kliniks vision sträcker sig bortom bara att erbjuda skönhetsbehandlingar. Vi strävar efter att skapa en unik och personlig upplevelse för varje individ som väljer att förtro oss med sitt välbefinnande. Genom att arrangera denna tävling vill vi inte bara fira din vinst utan också hylla dig som en viktig del av vår gemenskap.
Ditt deltagande i tävlingen representerar för oss mer än bara en vinst. Det symboliserar förtroendet och föreningen mellan vår klinik och dess kunder. För oss är varje kund en individ med unika behov och önskemål, och vi är glada att få möjlighet att skräddarsy våra tjänster för att möta just dina skönhetsmål.
Den ansiktsbehandling du har vunnit är utformad för att inte bara förbättra din yttre skönhet utan också för att ge dig en avkopplande och föryngrande stund. PRX T-33 är känd för sina fantastiska resultat, och vi är övertygade om att du kommer att känna dig föryngrad och strålande efter denna behandling.
Vi ser verkligen fram emot att få välkomna dig till vår klinik för denna speciella upplevelse. Tack igen och vi ser fram emot att fortsätta vara din valda destination för skönhet och välbefinnande.
Varmt välkommen!

 

Hur tar jag del av vinsten?

1. Lägg till behandlingen du har vunnit och lägg till den i varukorgen.

2. I kassan fyll i dina uppgifter och ange din värdekod för vinsten som du har fått på mejl tidigare.

Observera: använd samma epost-adress som du tidigare har använt med oss, för att systemet ska känna igen dig som vinnare.

3. Boka en tid för din behandling genom att kontakta kliniken på kontakt@daclinic.se

 

Villkor för vinsten:

  • Personligt deltagande: Endast omnämnda vinnare kan nyttja vinsten.
  • Prisdetaljer: Priset består av en ansiktsbehandling och ansiktsmask samt produkter för efterbehandling för 6 dagar.
  • Tidsbegränsning för bokning: Vinnaren måste boka och genomföra ansiktsbehandlingen inom angiven tidsram, under februari månad 2024.
  • Icke-överförbarhet: Priset är personligt och kan inte överföras till någon annan person.
  • Förbehåll om tillgänglighet: Ansiktsbehandlingen är föremål för tillgänglighet hos behandlingsanläggningen under den angivna perioden. Vid ev. överkänslighet, allergier eller andra hudbesvär kan vinnaren i samråd med kliniken få annan likvärdig ansiktsbehandling.
  • Bokningsbekräftelse: Vinnaren måste bekräfta sitt deltagande och bokning av ansiktsbehandlingen inom en angiven tidsram, som är satt till februari 2024.
  • Återbetalningspolicy: Eventuella avbokningar eller ändringar av bokningen kan vara föremål för anläggningens gällande återbetalningspolicy.
  • Förbehåll om ändringar: Arrangören förbehåller sig rätten att ändra eller avsluta tävlingen och dess villkor med eller utan förvarning.