Belkyra behandling före och efter

Belkyra - Bli av med dubbelhakan permanent!

Introduktion

Belkyra, godkänt av läkemedelsverket, är en icke-kirurgisk behandling för att eliminera oönskat fett under hakan, även känt som dubbelhaka. Innehållande deoxicholsyra, en naturlig substans i kroppen, bryter Belkyra permanent ner fettceller och skapar en markerad haka samt symmetrisk ansiktsprofil. Behandlingen skiljer sig från traditionell viktminskning genom att förstöra fettceller permanent istället för att minska deras volym.

 

 

Behandlingsmetoden

Belkyra utförs genom små injektioner som tar cirka 20-30 minuter och orsakar minimal smärta. Vanligtvis krävs 2-3 sessioner med 4-6 veckors mellanrum för optimala resultat, men antalet behandlingar kan variera. Effekten är bestående, och resultaten blir synliga inom kort tid efter behandling. Det är viktigt att låta en specialist avgöra kandidatur, och vissa kontraindikationer gäller. Belkyra erbjuder en effektiv och varaktig lösning för att eliminera dubbelhaka och förbättra ansiktsprofilen.

 

Illustration av behandling av dubbelhaka med Belkyra

Behandlingsområden Belkyra

Innan behandlingen markerar man ut behandlingsområdet noggrant med en speciell prickmall som appliceras på huden, det förenklar en jämn dosering.

 

Vad kan du förvänta dig av Belkyra

Efter behandlingen kan det förekomma svullnad och ömhet, men dessa besvär avtar normalt inom två veckor. Generellt sett kan 2 behandlingar vara tillräckliga, men ibland kan 3-6 behandlingar krävas, beroende på området som behandlas. Resultaten av Belkyra är permanenta, vilket gör det till en effektiv och långsiktig lösning för att minska dubbelhakan och skapa en förbättrad profil och åtstramad hakprofil.

 Injektionsmetod Belkyra hos Daclinic.se

Belkyra Fördelar

Belkyra är en attraktiv alternativ för både män och kvinnor som vill minska synligheten av dubbelhaka. Åldrande eller ärftliga faktorer gör detta envisa fett svårt att behandla med kost och träning ensamt. Kändisar som Khloé Kardashian stöder Belkyra. Behandlingen, som inkluderar snabba och bekväma injektioner, visar resultat inom några veckor, skapar en definierad och smalare haka samt nacke.

Belkyra behandling Daclinic.se

Modellen på ovan bild har genomgått 4 behandlingar. 

Tillbaka till blogg